Vi søker personlig trener

PERSONLIG TRENER: Er du vår nye servicehelt, superselger og motivator?

Er du vår treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for Myrens sine verdier – glede, ekte og faglig?

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og ser våre medlemmers ulike behov.

Hva vil du gjøre hos oss? Som personlig trener vil ikke arbeidsoppgavene være ukjent for deg. Du vil ha ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp, tilby PT start og oppfølging hele veien, være tilgjengelig for spørsmål fra våre medlemmer og kontinuerlig jobbe for å spre vår visjon og våre verdier. Sammen med oss vil du levere et godt og helhetlig treningstilbud for våre medlemmer, bidra til å inspirere, engasjere og holde senteret fresht til en hver tid. Vi har trua på deg, og din arbeidshverdag vil bli preget av høy grad av autonomi hvor du selv vil bli med å forme din arbeidsdag.


Hvilken bakgrunn har du?: K
ompetanse er viktig for å kunne veilede våre medlemmer på beste måte. Vi ser derfor etter deg som har høy treningsfaglig kompetanse med godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner.

Videre er dine personlige egenskaper og motivasjon noe vi setter høyt oppe!

Vi ser etter deg som som: Naturlig bygger dine relasjoner basert på en høy servicegrad, tillitsskapende, motiverende og inspirerende arbeidsstil. Personlig elsker du trening og helse, og ønsker å gjøre verden sunnere – medlem for medlem. Du vet at suksessen ligger i å være proaktiv når det kommer til å bygge nye relasjoner, du sprer ditt gode rykte og etterlever kvaliteten i det. Du skaper et godt renommè da du har fult fokus på god oppfølging og avskyr enkle standarder og «klipp-og-lim» opplegg. Gjennom individuelle og skreddersydde planer, samt tilpassede mål for hver enkelt medlem skaper du verdifulle endringer på veien til et sunnere liv. Og dette – det gjør du fordi du synes det er både givende og GØY!

Hvorfor skal du søke hos oss? Vi er kanskje en smule inhabile da vi elsker jobben vår og vårt konsept. Men det er vi ikke alene om, våre medlemmers tilbakemeldinger og opplevelse av oss er noe vi ser til – og HER er vi gode. Myrens er et etablert selskap med mange års erfaring og gjennomgående fornøyde medlemmer. I tillegg til vårt robuste konsept er vi stolte av vårt inkluderende miljø og åpne kultur. Hvis du blir en av oss vil du møte et stort engasjement og en gjeng som vil jobbe hardt for å skape treningsglede og god helse for Nittedals befolkning.

Vi ser frem til å høre fra deg! Skriv gjerne en kort tekst om hvorfor du ønsker å jobbe som PT og hvorfor Myrens appellerer til deg.

Send din CV og søknad til fredrik@myrens.no

Om oss: 

Myrens Treningssenter ligger i 2. etg på Mosenteret i Nittedal.

Myrens Nittedal er et treningssenter på hele 1027 m2, hvor vi vil tilby blant annet gruppetrening, personlig trening og stort studio for egentrening.

Vår visjon: Vi skal gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse

Del gjerne:

Flere artikler

Verv venner og tren gratis

Du får én mnd gratis trening for hver venn du verver

Ungdomstrening 11 – 14 år

Ungdomstrening oppstart 10. januar

Vi søker instruktør

Send søknad i dag

5 tips for deg som er ny på treningssenter

Ønsker du å begynne på treningssenter, men du aner ikke hvor du skal starte?