Trening virker, uansett alder

Bli med på våre Godt-voksen timer!

Regelmessig fysisk aktivitet er bra for helsa. Det gjelder hele befolkningen. Trening påvirker både vår fysiske og psykiske helse. Vi er skapt for et liv i bevegelse.

Når det kommer til de godt voksne blant oss er det fantastisk å se at stadig flere benytter seg av treningssenter. Kun få tiår tilbake forbandt vi kanskje det å bli eldre med å roe litt ned. Selv om de eldste ofte er de beste på å løse kryssord og de vi rådfører oss med når det kommer til kunstnerisk virksomhet i hobbyrommet, så vil de mer. Noen har barnebarn de vil leke med. Andre har reiser de har drømt om lenge. Vi hører om oppussingsprosjekter, hagearbeid, golf og fjellturer. Uansett hvilke lidenskaper som skal realiseres, er god helse viktig. Livet oppleves gjennom kroppen.

Armer og bein som funker og en smertefri rygg gjør livet godt

Dette har de  skjønt. «Uten helsa har’n ingenting.» Hørt den før? Disse ordene kommer fra dem som har levd lenge nok til å ha lært at god helse ikke bør tas for gitt. God helse er nemlig ingen selvfølge.

På Myrens brenner vi for god helse og treningsglede. Over 250 stykker på 65+ har allerede begynt å trene hos oss. Vi har både medlemskap og tilrettelangt gruppetime for deg.

Vi er her for å hjelpe deg, kom gjerne innom for en omvisning og prat

Del gjerne:

Flere artikler

Tren på Myrens i sommer

Vi har måned og ukesmedlemskap uten binding

Myrens Treningsweekend 2025

Bli med oss til magiske Rømskog Spa og Resort for påfyll og trening 2. – 4. mai 2025.

Myrens sommercamp 2024

Vi arrangerer sommercamp (11 – 14 år) i uke 26

5 tips for deg som er ny på treningssenter

Ønsker du å begynne på treningssenter, men du aner ikke hvor du skal starte?